privacy

LOFT40 - Privacy Policy

Verantwoordelijke van de verwerking van persoonsgegevens

•LOFT 40 bvba (hierna verder “LOFT40”)

•Tieltsestraat 40+

•B-8851 Koolskamp

•BE0668849345

Door gebruik te maken van de website van LOFT40 aanvaardt de klant of de bezoeker impliciet deze Privacy Policy.

Verzameling, gebruik en/of verwerking van gegevens

De persoonlijke gegevens die worden verkregen via contracten, formulieren, enquêtes, wedstrijden, promoties, bezochte pagina’s van de webshop, acties en aankopen op de webshop of alle andere vrijwillig gegeven persoonlijke gegevens worden door LOFT40 verzameld, verwerkt, en/of gebruikt met het oog op de volgende doeleinden:

•• uitvoering en naleving van de overeenkomst met de klant inzake de aankoop van producten of diensten in de winkel of op de webshop;

•• voor algemene servicedoeleinden op lange termijn;

•• leveringen, installaties en dienst-na-verkoop;

•• opstellen van facturen en facuratiegegevens;

•• een persoonlijke dienstverlening op maat;

•• alle mogelijke verkoopspromotiedoeleinden;

•• direct marketing;

•• profiling, analyses, statistieken, geo-localisatie om op basis daarvan nog gerichter voordelen aan jou als klant te bezorgen en/of bijkomende kortingen te geven;

•• markt- en onderzoeksactiviteiten of klantentevredenheidsenquêtes,

•• het contacteren via de sociale media.

LOFT40 vraagt voor wat betreft direct marketing, enquêtes en verkoopspromotiedoeleinden je toestemming.


De persoonlijke gegevens zijn:


•• Contactgegevens: adres, e-mailadres, telefoon,- gsm nummer.

•• Persoonsgegevens: beroep, intresses, aankoopgegevens, bezochte sites van de webshop, IP adres, surfgedrag, doorklikgegevens.

Overdracht aan derde partijen

Geen informatie betreffende haar bezoekers zal openbaar gemaakt worden aan derden, tenzij wanneer het noodzakelijk is om een dienst aan u te leveren (bv. om online betaling mogelijk te maken, om u producten en/of diensten te leveren, om krediet- en bepaalde veiligheidscontroles uit te voeren). Voor alle situaties waarbij de wet dit voorschrijft, dient, voorafgaand aan de gegevensoverdracht, uw toestemming te worden verkregen of heeft u de mogelijkheid u te verzetten tegen dergelijke overdracht. Daarnaast heeft LOFT40 de plicht om uw persoonsgegevens over te maken aan de bevoegde autoriteiten, indien zij in het bezit zijn van een gerechtelijk bevel.

Toegang tot en beveiliging van persoonlijke gegevens

Alleen de personeelsleden die bevoegd zijn voor de verwezenlijking van de bovengenoemde doelstellingen en voor informatica onderhoudswerken zullen toegang krijgen tot jouw persoonlijke gegevens, evenals personeelsleden van partijen die contractueel verbonden zijn met LOFT40 en die handelen in haar opdracht.

Inzage en correctie van gegevens

Je beschikt over het kosteloze recht op – zonder enige motivering – inzage, wijziging, rechtzetting en verzet tegen het aanwenden van je persoonlijke gegevens door LOFT 40 BVBA.

Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@loft40.be of per brief aan LOFT 40 bvba, Tieltsestraat 40+, 8851 Koolskamp.

Je kan je steeds uitschrijven voor communicaties via e-mail door op de desbetreffende link te klikken.(zie verder Mailing – nieuwsbrieven)


Elektronische identiteitskaart

Om een zo persoonlijk mogelijk gericht marketingsysteem op te zetten heeft LOFT40 besloten om geen aparte eigen (getrouwheids)kaart te ontwikkelen, maar gebruik te maken van de elektronische identiteitskaart. Concreet betekent dit dat de klantgegevens worden verzameld op basis van de gegevens op de elektronische identiteitskaart en dit uiteraard op vrijwillige basis.

Bij elke volgende aankoop word uw identiteitskaart niet meer opnieuw gevraagd en volstaat het om enkel uw naam op te geven om zo recht te hebben op uw getrouwheidskorting.


Het concrete doeleinde van het registreren en bijhouden van de gegevens is:

• enerzijds een “digitale” klantenkaart. Aan de hand van de identiteitskaart heb je als klant een directe korting bij al uw aankopen uitgezonderd op lopende promoties in de winkel.

• anderzijds de direct marketing bij het invoegen van het e-mail adres en telefoonnummer die uitdrukkelijk gevraagd word aan de kassa. LOFT40 verplicht U in geen enkel geval om deze gegevens op te geven.


Alleen de gegevens die zichtbaar worden vermeld op de elektronische identiteitskaart worden opgeslagen (tevens de officiële woonplaats), behalve het rijksregisternummer.

Vrijblijvend wordt bij de eerste aankoop ook het e-mail adres en telefoonnummer gevraagd. 

Deze gegevens worden - in principe - voor een onbeperkte duur bijgehouden. Indien u wenst de gegevens aan te passen volstaat het om dit enkel mee te delen bij uw volgende aankoop (wijzigen adres, emailadres of  wissen van uw gegevens). Na een periode van 5 jaar inactiviteit (geen aankopen meer) worden de persoonlijke gegevens van de klant volledig gewist. Indien je identiteitskaart wordt gestolen of je verliest je identiteitskaart, zijn er geen risico’s wat betreft het verliezen of het stelen van je persoonlijke gegevens door ingebouwde controlemechanismen.


Mailing – nieuwsbrieven

MAILCHIMP eerste aankoop in winkel

LOFT40 vraagt bij een eerste aankoop of U wenst op de hoogte te blijven van de acties en promoties. Vrijblijvend kan U dus uw emailadres opgeven. Dit emailadres word enkel en alleen gebruikt om updates en nieuwsbrieven via email aan te bieden.

U kan zicht uitsluitend inschrijven indien u ouder bent dan 16 jaar en bevestigt dit door middel van uw inschrijving.


U kunt op elk moment uw keuze veranderen door op de link 'update your preferences' of 'unsubscribe from this list' onderaan elke email die u van ons ontvangt te klikken, of door contact met ons op te nemen via nieuwsbrief@loft40.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen.


Door u gratis te registreren, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door u gratis te registreren en bijgevolg deze verklaring te bevestigen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.


MAILCHIMP inschrijfformulier.

LOFT40 gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt enkel en alleen om updates en nieuwsbrieven via email aan te bieden.

U kan zicht uitsluitend inschrijven indien u ouder bent dan 16 jaar en bevestigt dit door middel van uw inschrijving.


U kunt op elk moment uw keuze veranderen door op de link 'update your preferences' of 'unsubscribe from this list' onderaan elke email die u van ons ontvangt te klikken, of door contact met ons op te nemen via nieuwsbrief@loft40.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen.


Door u gratis te registreren, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door u gratis te registreren en bijgevolg deze verklaring te bevestigen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.


Rechten van de klant


Als gebruiker van onze website en/of klant van onze winkel heeft u heel wat rechten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens.


1. Recht op informatie


Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.


2. Recht op inzage in uw persoonlijke gegevens


Als klant of bezoeker van onze website heeft u recht om ten allen tijde inzage te krijgen in de persoonlijke gegevens die van u bijgehouden worden. We verwerken jouw aanvraag zo spoedig mogelijk.


3. Recht op correctie


Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.


4. Recht om bezwaar te maken


Als klant/gebruiker heeft u op ieder moment het recht om door omstandigheden bezwaar te maken tegen de verwerking van de gegevens die we van u bijhouden.


5. Recht op gegevensoverdracht


Jij hebt het recht om gegevens die jij aan ons hebt gegeven in het kader van de overeenkomst(en) die je met ons hebt gesloten te ontvangen in een machine-leesbaar formaat, zodat jij deze gegevens kan bewaren in een database van jou of van een andere partij. Dit betreffen jouw naam-, adres- en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis. Wij bieden jou de mogelijkheid om deze gegevens in een machine-leesbaar formaat te downloaden in account.


6. Recht op beperking


Jij hebt het recht om beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als je van mening bent dat hier sprake van is, kun je contact met ons opnemen via de klantenservice.


7. Recht om vergeten te worden


Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.
Contact


LOFT40

Tieltsestraat 40+

8851 Koolskamp

+32 51700942

info@loft40.be

Openingsuren


Maandag:       Gesloten

Dinsdag:         13.30 - 18.00

Woensdag:     13.30 - 18.00

Donderdag:    13.30 - 18.00

Vrijdag:           13.30 - 18.00

Zaterdag:        10.00 - 18.00

Zondag:          10.00 - 12.00


Blijf op de hoogte


Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

LOFT40 BVBA (BTW : BE0668849345) © 2018. Alle Rechten Voorbehouden. Privacy Policy